Transport gratuit specializat

Bricomat pune la dispozitia clientilor masini de transport specializat. Astfel produsele dumneavoastra vor fi transportate rapid si sigur la destinatie.

Cusut textile

Comandati dimensiunile de care aveti nevoie si materialul va va fi livrat conform preferintelor dumneavoastra. Castigati timp pentru ca noi va croim materialul.

Consultanta

Scopul nostru nu este doar sa ne vindem marfa ci sa oferim clientilor exact produsele de care au nevoie. Consultantii nostri va asteapta la birourile specializate din magazin: Materiale de constructii, Amenajari interioare, Scule si unelte, Mobila, Electrice, Electronice si electrocasnice.

Credite cu plata in rate

Cetelem si Bricomat va ofera sansa de a cumpara cele dorite in orice moment, cu cea mai mare usurinta. Folosind sistemul de plata in rate veti putea achizitiona oricand produsele dorite. Sistemul de rate Cetelem va asteapta la Biroul de Info Credite.

Colorare vopsea

Prin serviciul colorare vopsea puteti vedea ce culoare va avea camera umneavoastra chiar inainte de a cumpara vopseaua. Pentru a va convinge, adresati-va personalului nostru specializat.

Design mobilier

Bricomat va ofera consultanta in aranjarea mobilierului. Cereti sfaturile consultantilor nostri in design mobilier.