Usi si ferestre

Lasati soarele sa va patrunda in case si oaspetii sa va bata la usa. Nu va temeti ca iar o sa ii intampinati cu usa aceea veche care scartaie din toate incheieturile si nu se inchide bine, pentru ca noi ne-am gandit deja la o solutie. Noile sisteme de usi pe care le comercializam sunt tratate impotriva umezelii si a ruginii. In plus, puteti acum alege unul din nenumaratele modele de usi din metal, care imita perfect lemnul si care confera o nota puternica de eleganta si stil.

In plus, acum puteti servi cafeaua impreuna cu oaspetii dumneavoastra chiar langa fereastra, fara sa va temeti ca placerea momentului va fi spulberata de curentul de la geam. Produsele noastre sunt dotate cu cele mai bune sisteme de inchidere, rezistenta maxima la fortare si protectie impotriva umezelii si altor factori corozivi.

usi de exterior din metal
din lemn
usi de interior lemn HDF pline
decupate
cu geam
lemn MDF pline
decupate
cu geam
ferstre din lemn cu geam sticla cu 1, 2 sau 3 canate
cu geam termopan cu 1, 2 sau 3 canate
ferestre din PVC cu geam sticla cu 1, 2 sau 3 canate
cu geam termopan cu 1, 2 sau 3 canate

Dupa ce ati ales usile si ferestrele pe care vi le-ati dorit, cautati in lista de SCULE si UNELTE, sculele de care aveti nevoie pentru lucrarea dvs.

Transport gratuit specializat
Bricomat pune la dispozitia clientilor masini de transport specializat. Astfel produsele dumneavoastra vor fi transportate rapid si sigur la destinatie.

Alte servicii